Ferienwohnung

Op de fundamenten van de eeuwenoude watermolen de “Voigtsmühle” is een nieuw en ruim landhuis gebouwd met daarin vier luxueuze vakantieappartementen. De appartementen zijn ingericht voor 2 tot 4 personen en zijn voorzien van een luxe badkamer, luxe slaapkamer en een woonkamer met een tweepersoons slaapbank. Elk appartement is volledig voorzien van vloerverwarming en overal is (gratis) draadloos internet (WiFi).

De appartementen zijn door de Deutsche Tourismus Verein ingedeeld in de categorie 4 sterren.

In de appartementen kunt u van de heerlijke omgeving genieten. natuurlijk kunt u gebruik maken van het ruime terras, de zwemvijver, de vuurplaats en de barbeque. Of heerlijk vrij wandelen in de bosrijke omgeving.

Natuurlijk zijn er dagelijks broodjes en wanneer u het wenst kan er ook een compleet ontbijt verzorgd worden voor een redelijke prijs.

De van alle comfort voorziene appartementen zijn voor een korte of langere periode te huur. Elk appartement is uniek en verschilt in grootte en indeling. Hierdoor kan de prijs per week verschillen.

De prijzen zijn exclusief eindschoonmaak (€ 37.50) en de kosten van ons boekingssysteem ( € 10,-) en een bijdrage in de kosten van beddegoed en handdoeken ( € 25,-).

Wilt u een appartement boeken of informatie over het appartement dan kunt u direkt contakt met ons opnemen via de contactbutton of met de telefoon: 06 26380848.

 

Appartement 1:

Appartement 1 is ons meest luxe en ruime appartement. De indeling is zodanig dat dit appartement zowel voor 2 als voor 4 personen uitstekend geschikt is. De woonkamer met een comfortabele 2persoons (slaap)bank is af te sluiten van de woonkeuken en zo als extra 2persoons slaapkamer te gebruiken. De keuken met eethoek is dusdanig ruim dat deze uitstekend als woonkeuken is te gebruiken. De woonkeuken grenst aan het eigen balkon met balkonmeubilair en een schitterend uitzicht.

Het appartement is luxe ingericht, zoals u van een 4 sterren classificatie mag verwachten. Het appartement is overal voorzien van vloerverwarming.

De indeling is als volgt:  Een kleine hal met gardarobe; een woonkamer met een heerlijke (slaap-) bank, een flatscreen tv met satelietontvangst , dvd-speler en een stereo radio/cd speler; een open eenvoudige maar  luxe keuken met magnetron en gaskookplaat en ruime eethoek, natuurlijk voorzien van alle kookgerei; een luxe badkamer met douche en toilet en een ruime tweepersoons slaapkamer met een ruime hang/legkast en een heerlijk bed..

De prijs van dit appartement is vanaf € 349,- per week in het naseizoen tot € 499,- in het hoogseizoen.

boekenAppartement 2:

Appartement 2 is een luxe en ruim appartement. Door de ruime slaapkamer is dit appartement bij uitstek geschikt voor 2 of 3 personen. Natuurlijk is het mogelijk extra slaapplaatsen te creëren door de comfortabele 2 persoonsslaapbank te gebruiken als extra slaapplaatsen. Natuurlijk heeft ook dit appartement een schitterend uitzicht.

Het appartement is luxe ingericht, zoals u van een 4 sterren classificatie mag verwachten. Het appartement is overal voorzien van vloerverwarming.

De indeling is als volgt:  een woonkamer met een heerlijke (slaap-) bank, een flatscreen tv met satellietontvangst , dvd-speler en een stereo radio/cd speler en ruime eethoek; een open eenvoudige maar  luxe keuken met magnetron en gaskookplaat, natuurlijk voorzien van alle kookgerei; een luxe badkamer met douche en toilet en een ruime twee/drie persoonsslaapkamer met een ruime hang/legkast en heerlijke bedden.

De prijs van dit appartement is van € 299,- per week in het laagseizoen tot € 469,- per week in het hoogseizoen.

boeken


Appartement 3(luxe studio):

Appartement 3 is een éénkamerappartement, een luxe studio. De inrichting en uitvoering is echter gelijk aan onze andere appartementen. Een studio wordt in Duitsland echter maximaal ingedeeld in de klasse 3 sterren. Door het heerlijke bed en de comfortabele (slaap)bank is deze studio geschikt voor 2 tot 4 personen.

Het appartement is luxe ingericht, zoals u van een 4 sterren classificatie mag verwachten, ook al is de officiële sterrenclassificatie 3. Het appartement is overal voorzien van vloerverwarming.

De indeling is als volgt:  een woonkamer/slaapkamer met een heerlijke (slaap-) bank, een flatscreen tv met satellietontvangst , dvd-speler en een stereo radio/cd speler, een ruime eethoek en een heerlijk twee persoonsbed met ruime hang/legkast; een open eenvoudige maar  luxe keuken met magnetron en gaskookplaat, natuurlijk voorzien van alle kookgerei; een luxe badkamer met ligbad, aparte douche en toilet.

De prijs van dit appartement is van € 227,50 per week (€ 32,50 per nacht) in het laagseizoen tot € 399,- per week ( € 57,- per nacht) in het hoogseizoen.

boeken


Appartement 4:

Appartement 4, ons luxe 4 persoons apartement met 2 aparte sklaapkamers.

Appartement 4 is een luxe en ruim appartement met als bijzonderheden een ruime woon/eetkamer en een zeer luxe badkamer met ligbad en aparte douche. Dit appartement is als enige apartement voorzien van twee slaapkamers en dus geschikt voor 4 personen. En natuurlijk heeft ook dit appartement een schitterend uitzicht.

Het appartement is luxe ingericht, zoals u van een 4 sterren classificatie mag verwachten. Het appartement is overal voorzien van vloerverwarming.

De indeling is als volgt:  een woonkamer  met een heerlijke (slaap-) bank, een flatscreen tv met satellietontvangst , dvd-speler en een stereo radio/cd speler en ruime eethoek; een open eenvoudige maar  luxe keuken met magnetron en gaskookplaat, natuurlijk voorzien van alle kookgerei; een luxe badkamer met douche en toilet en een ruime twee persoonsslaapkamer met een ruime hang/legkast en heerlijke bedden en een aparte slaapkamer met een stapelbed.

De prijs van dit appartement is van € 279,- per week (€ 39,- per nacht) in het laagseizoen tot € 489,- per week ( € 70,- per nacht) in het hoogseizoen.

boekenTaalselectie

            

 • voigtsmuhle.jpg
 • voigtsmuhle1.jpg
 • voigtsmuhle3.jpg
 • voigtsmuhle4.jpg
 • voigtsmuhle5.jpg
 • voigtsmuhle6.jpg
 • voigtsmuhle7.jpg
 • voigtsmuhle8.jpg
 • voigtsmuhle9.jpg
 • voigtsmuhle10.jpg
 • voigtsmuhle11.jpg
 • voigtsmuhle12.jpg
 • voigtsmuhle13.jpg
 • voigtsmuhle14.jpg
 • voigtsmuhle15.jpg
 • voigtsmuhle41.jpg
 • voigtsmuhle42.jpg
 • voigtsmuhle43.jpg
 • voigtsmuhle44.jpg
 • voigtsmuhle45.jpg

Das wetter

Das Reisegebiet Schwielochsee, in dem sich das Landgut Voigtsmühle befindet, hat ein kontinentales Klima mit  kalten Wintern und sehr heißen Sommern. Die Niederschlagsmengen sind gering, denn im Vergleich zu anderen Reisegebieten Deutschlands regnet in diesem Gebiet am wenigsten.

Wettervorhersage
Friedland

Niewisch 39
15848 Friedland-NL
Duitsland

0(031) 6 2638 0484
info@voigtsmuhle.nl

logo

button_fb